Szerintem az smsweb-ek kihaltak, eltűntek. Már persze, nem az összes, úgy egészében, csak azok, amik nem próbálták meglopni az embert. Azok, amik adtak is valamit az esemesért cserébe.
Végső soron érthető a dolog, jöttek az új technológiák (DC, torrent, és társai - a rapidshare-ről letöltős, hiányzó rarok után kajtató fórumoktól ugye nincs harag, ha nem veszem ide őket), és a háromezres DVD nem került még háromszázba se, inkább nullába. Sőt, még kényelmesebb is volt. Eltűnt az a mentalitás, miszerint ha én adom a gépet, tárhelyet, és én fosok a kommandósoktól, legalább hasznom legyen rajta.
Pedig igény lenne rá, mert még mindig sokan vannak azok, akik bután néznek az egy kilobájtos torrentfájlra, hogy ezt hogy kell lejátszani. Persze nem azon az eltúlzott áron, ami manapság dívik - de ha valaki okosan megoldaná a rendszert, még keresne is rajta.
Nem úgy mint alanyunk, a… nem tudom mia a neve oldal. Úgy látszik, már annyi energiát sem érdemes belefektetni az ilyen oldalakba, hogy nevet adjunk neki. A logo a szokásos film- és játékkarakterek semmitmondó montázsa, a főoldalon “Film és Warez Site” szerepel (ezek szerint azok különböző dolgok, jó tudni), de még az oldal fejlécében is csak az szerepel, hogy filmekjátékokblablabla. Szóval én most önhatalmúlag elnevezem Xprosms-nek, mert azt sokkal rövidebb leírni, és mert az a domainje. Pofátlan módon azzal hirdetik magukat, hogy “eleged van a rengeteg csaló, hamis, átverős letöltő oldalból?”, miközben ők is ugyanakkor patkányok.
Maga az oldal azért érdekes, mert nagyon bután próbál lopni. A szinkronos filmek alatt például olyan filmek vannak, amiket még le sem szinkronizáltak. Az online filmnézés opcióról bárki, aki csak minimálisan ért a html-hez, megmondja, hogy kamu, egy külső oldalról beszúrt lejátszó demója az egész. De ezzel a figyelmetlen felhasználót még simán meg lehet téveszteni. Nagyon béna a letöltés menüpontnál lesz. A fájllistázónak álcázott, popupban felugró oldal gyakorlatilag üres, a benne megjelenő szöveget a címsorból, paraméterekkel lehet módosítani, mint ahogy a mellékelt ábra mutatja. Az INFO.nfo mindig 8.83 KB, de az alatta lévő méret sokkal érdekesebb, az 1200 és 1600 MB között minden frissítésnél randomizáltan változik. Nyomogasd az F5-öt, és lásd a csodát.
De ha már itt vagyok, megnézem, mi is van ennek az Xprosms-nek az oldalán (az smsweb aldomainről fut).
Muhaha, jó nézni, amikor a netcigányok fedőoldalakat kreálnak maguknak, és még azt is elbasszák. Nincs olyan, hogy valaki ingyen ad sms tárhelyet. Illetve van olyan, de akkor a befizetett sms-ek után vonják le a saját részüket. Ha csak nem keresel aránytalanul magas összegeket ilyesmivel, nem éri meg az egész.
Az oldal egy valószínűleg ingyenes website template, abból is csak a képek, amiken át vannak irkálva a szövegek. Ronda, alacsony felbontású, látszanak a pixelek. A szövegeknél meg aztán teljes a kavar. A szabályzat arról szól, hogy mi van, ha nem tartod be a szabályzatot. Laza végtelen ciklus. Tilos a szerzői jogot sértő anyagok feltöltése, a “Jogi tudnivalók” alatt meg kijelentik, hogy kapja be mindenki, ők törvényen felül állnak, mert őket védi a szerzői jog. És persze személyes adatok megadása nélkül lehet használni a szolgáltatást. Csak úgy, puszira. Agyfasz…
Az tehát teljesen világos, hogy az oldalra egy veszett sample sincs feltöltve, nemhogy filmek meg játékok. Az smsweb-nek meg végleg annyi, a tartalom, technológia, közösség hozzá sem tud szagolni egyik új módszerhez sem.



Dolgoztam is :)
http://wide.xprosms.com/files.php?cat=Games&d=Ezen még egy kicsit dolgozni kéne
Blogmotor…
http://href.hu/x/f2w3
Hát kedves admin nem tudom mi a bajod ezzel az oldallal. Mert például helyesírási hibából is kevesebb van mint szokott lenni :D
Igaz csak a főoldal képét és az xprosms oldalának a képét mutattad de az első oldalon is csak 6 helyesírási hibát meg egy kis identitás zavart (mert most tegez vagy magáz?) lehet felfedezni elsőre.
Az xprosms-es képen pedig olyan nincs hogy fentmaradás csak fennmaradás de amúgy ez mostanában nagyon is jó arány :D
http://wide.xprosms.com/files.php?cat=Games&d=H%E1t+ez+kurv%E1ra+kik%FArtul+sz%E1nalmas
“Film és Warez Site” Bizony más a kettő, warez az általában tört szoftware, de bármilyen megkérdőjelezhető legalitású fájlt takarhat, míg a film, az film.
És nem hiszem hogy bárkinek is pénz kéne ezzel keresnie. Nincs gusztustalanabb mint amikor valaki más munkáját árulja.
Bizony más a kettő, warez az általában tört szoftware, de bármilyen megkérdőjelezhető legalitású fájlt takarhat, míg a film, az film.”
Amíg nincs törvényes joguk a filmek terjesztésére (márpedig mitől lenne) addig az is warez.
Az Artisjus embere is elismeri, hogy filmeknél a nem legális forrásból származó letöltés illegálisságát kifejezetten a törvény nem tartalmazza, tehát a felhasználó oldaláról nem tekinthető illegálisnak, ide értve a zenét is, viszont az ilyen wifi hack és társai egyértelműen azok, a hackeket és a kalóz kulcskat egyaránt beleértve és aki ilyen helyről tölt le szoftit, az ne csodálkozzon akkor, ha egyik pillanatról a másikra feltörik 9 oldalon a profilját vagy mondjuk eltűnik a számlájáról a pénz, mert ki garantálja az ott lévő anyagok vírusmentességét(vagy egyáltalán azt, hogy van valami a szerveren ténylegesen, bár a fenti linket nézve ezt megkérdőjelezném)?
Próbáld már meg értelmezni, amit írtam. Senki nem beszél letöltésről, ők megosztanak tartalmakat (már ha egyáltalán megosztanak bármit is) ami filmek esetén is illegális.
Hát igen ez egy rakat szar a többivel együtt:) am szerintem az ftp login
username: admin
pass: 123456
:D tipp :) volt már ami működött és ráirányított a gyökérre és volt benne egy nagy rakat semmi :)
Ne haragudjatok, nem szokásom az ilyen, de megláttam noname kommentjét és egy kicsit neki álltam a dolognak xD
[2011.04.18. 18:50:55] USER admin
[2011.04.18. 18:50:55] 331 Felhasználó admin rendben. Kérem a jelszót
[2011.04.18. 18:50:55] PASS *****
[2011.04.18. 18:50:55] Adatkapcsolat elfogadva
Nem voltam paraszt én nem csináltam semmit, csak bekukk :)
És találtál filmetzenétjátékotwarezot?
Szerintem azért nem kaptál választ, mert úgymond hülye a kérdés(nem sértegetésnek szánom), mert nézd meg az összes többi valóban szolgáltató smswebet: ttp protokollon keresztül kilistázza az ftp szerveren található tényleges adatokat, csak nem férsz hozzá, nem olyan php működik, hogy egyik pillanatról a másikra fel tudnám törni a szervert, ha nagyon akarnám pontosan azért, mert azt írsz be, amit akarsz a címsorba és php+sql felületen keresztül fut, ami nagy felelőtlenség. Valóban szolgáltató és hozzáértő emberek nem működtetnek ilyen oldalt.
Már meg is változtatták.
Ha valaki belekötne az előbbi példámba, igen, elkúrtuk: a ‘mindenkinek’ alatt a CHMOD ‘o’-t értem, tehát aki nem ‘ug’ (user, group).
A másik az, hogy gyakorlatilag az XPROSMS ftp rootjában helyezkedik el az állítólagos letöltési link. Csak azért érdekes ez, mert a szolgáltatók minden esetben adnak legalább egy aldomaint, vagy legalább egy saját könyvtárat a megrendelőnek.
Ha már itt tartunk, akkor adok egy-néhány tippet az FTP tulajoknak, bár gyanítom ezeket nem igazán fogják megszívlelni, de ha van egy saját szervere valakinek, akkor
find /var/ftp/istvanftp -name “*.nfo” -o -name “sample.*” -o name “*-sample” -type f -exec chmod o+r {} \;
Ezzel a kis paranccsal olvasási jogot adunk mindenkinek az összes nfo kiterjesztésű fáljra, és azon fájlokra, amelyekben ’sample.’ kezdetű, vagy ‘-sample’ végű fájl található (nem láttam még hogy máshogy jelezték volna a samplet), és mindezt a /var/ftp/istvanftp könyvtárra tesszük.
Eredmény: öröm és bódottá, mindenki tudja mire fizet be. Bár nagy valószínűséggel ezt úgy 10 emberből 9 a bérelt szerverével nem tudja megcsinálni, de a maradék 1 legalább tud egy megfeleő proofot bemutatni.
Azt hiába állítod be, azt ftp conf fájljában kell felkonfigurálni, hogy kinek adsz meg és mit, ott lehet azt szabályozni, hogy guestnek adsz egy mappára olvasási jogot, amiben az összes nfo benne van. Ezzel a kis paranccsal pl sz sshba belépő emberelnek adsz hozzáférési jogot, hogy aki benne van a gépben távolról, az hozzáférjen vagy aki ott ül mögötte. Tényleg befolyásolja az ftp-t is, de ott még mást is kell állítani, hogy ez működjön.
“Chamea szerint”
Tőled nem lehet megszabadulni ?
Rosszabb vagy, mint a rák ….
Neked meg ugyan mi kínod van? Jól teszi hogy ír, te meg max. cáfold meg ha nem tetszik valami. Persze szart se értesz hozzá és kötekszel, értem én, ilyen a primitív ember.
gondolom üres volt a rootja :P
:P
a poszt szar
A valódi tartalom: http://wide.xprosms.com/sf.php :DDDD
Mi a fene van már, csak a warez oltás megy már :D nincs több sütnivaló, fizetnek ezért, hogy ilyenek kerülnek ki szinte mindig, abban is az oltás.